torstai 22. heinäkuuta 2010

Treenit juur sieltä


Olipa taas treenit. Ryhmässä oli vain kaksi koirakkoa, joten mentiin käyttäytymistreeneihin Elonkiertoon, joka on niitä harvoja julkisia paikkoja joihin on koiran kanssa sallittua mennä.


Menipä kyllä ihan päin persettä. Toinen koira oli narttu, ja Boriksella meni kerta kaikkiian kuppi nurin sen takia. Lehmät, possut, lampaat ja vuohet olivat melko yhdentekeviä, olihan kanssamme Narttukoira. Boriksen näkökenttä kaventui ja kohdistui suoraan nartun pyllyyn, eikä pienen junnun päähän sitten muuta mahtunutkaan. Boris veti kuin heikkopäinen, yski ja kakoi kun hihna kiristi, läähätti kieli metrin verran suusta ulkona, piippasi ja venkoili. Kun koitin mennä pitkän heinikon taakse vähän näkösuojaan, Boris nousi takajaloilleen nähdäkseen Nartun koko ajan.


Teki mieli pistää piski possujen aitaukseen ja jättää sinne.


 



Tyttö, sanoiko joku tyttö??


 


Jäätiin sitten vielä hetkeksi toisen ryhmän mukaan kierrokselle. Boriksen kunniaksi pitää sanoa, että kyllä se oman lenkin lopussakin jo rauhoittui, ja toisen poppoon kanssa oltiin aika liki normaalia käytöstä. Siinä tosin suurin osa oli uroksia.


En tiedä, pitäisikö olla onnellinen kun koira tulee (vielä ainakin) juttuun toisten urosten kanssa, mutta nartut sekoittaa pään. Tänään oli joka tapauksessa niitä päiviä, kun olis ollut kivampi omistaa narttu.

Ei kommentteja: