lauantai 3. huhtikuuta 2010

Kakkakarnevaalit ja uusia ääniä


Tavattiin tänään monen kuukauden talvitauon jälkeen hurjaan mittaan venähtänyt Boriksen veli Bongo. Tai ei kai se sen suurempi ollut kuin Boriskaan, paino samoissa kilomäärissä (n. 45 kg), mutta rakenteeltaan pojat ovat kyllä kovin erilaisia! Boris on solakka, aika kapoinen kuikelo ja Bongo taas paljon massiivisempi ja leveämpi. Pääkin sillä oli kuin aikuisella koiralla.



Bongo (outo asento mutta ainut kuva jossa näkyi naama!)


 


Hiukan jännitti, että kuinka meidän käy, kun pojat ovat nyt karvan vaille 11 kuukautta ja tapaamisessa on ollut pitkä tauko. Onneksi maailmaan mahtuu ääntä, sitä nimittäin irtosi! Lähinnä räyhä oli sellaista nuorten uroksien isottelupörinää, mutta meinasin vallan mennä pyllylleni kun kuulin, miten muheva ääni mun pikku-Bobostakin lähti. Siis murinaa ja haukkua! En ole koskaan kuullut tuon pitävän mitään sellaista ääntä. Kai se nyt selvääkin on, että jossain vaiheessa se löytää äänijänteensä, mutta yllätyin silti. Tähän asti Boris on ollut vain ja ainoastaan leikkisä ja pentumainen myös uroskoirien kanssa, mutta ilmeisesti veli oli nyt niin otollinen uhkaaja, että sitä piti koittaa pistää matalaksi. Vedettiin pieni lenkki pojat vapaina, ja välipörinöistä huolimatta meni ihan mukavasti. Sen jälkeen treenattiin hihnassa kulkemista pienellä yhteislenkillä, ja Boris meni tosi hienosti, ihan yllätyin. Vetäminen loppui heti kun mentiin edellä, ja aika kivasti pystyttiin kävelemään myös rinnakkain tien eri puolilla.


 



Tämä oli välimatka jolla vielä pysyi huomio omistajassa eikä veljessä


 


Pääsiäinen sujunee meillä paskankorjuun merkeissä kunhan tulisi vielä toinenkin sateeton päivä. Omalla pihalla nimittäin on paskaa, eikä niin vähänkään. Eipä olla paljon hypitty kinoksissa korjaamassa kakkaroita, ja nyt sitä sitten piisaa. Eilen keräsin lapiolla muovipussillisen (siis ihan oikean kaupan ison muovipussillisen) enkä tuntunut vielä pääsevän edes vauhtiin. Boris on vasta nyt "oppinut" kakkimaan lenkin varrelle, josta sitten ollaan kakat kerätty ja viety roskiin, mutta aiemmin se on melkein joka lenkin pantannut kakkaa omaan pihaan saakka, ja viilettänyt sitten vauhdilla poluilleen vääntämään.


 


Jos jotakuta kiinnostaa, niin kaukosäädinpulma saatiin ratkaistua ja telkku toimii taas. Kuvia meiltä on tipahtanut blogiin aika harvakseltaan, kun ollaan sattuneesta syystä taas lainakameran varassa, mutta tässä vielä muutama tämänpäiväinen:


 



Boriksen katkaraputeatteri: onks pakko mennä pissalle jos on märkää eikä tahdo?


 


Loppuun kirahvikevennys: 



Jalo ja uljas eläin

Ei kommentteja: