torstai 24. kesäkuuta 2010

Vesileikkejä ja lomapuuhia


Eilen oli Piitu-treffit juoksentelun ja uiskentelun merkeissä. Oli kaunis ja kuuma päivä!



 


Boriksen uimaopetus edistyy, nyt kastettiin jo kainaloihin asti. Asiaa saattoi auttaa se, että seisoin itse reittä myöden vedessä namipussukan kanssa. Piitu polskutteli lelun perässä ja härnäsi Borista takaa-ajoon. Lelua sai katsoa mutta ei koskea.


 



Sentti vielä ja oot entinen lärppäkorva


 



Kertakaikkiaan hyi


 


Lenkin jälkeen Piitu ja emäntänsä tulivat meille vielä kahville. Otukset painivat ja läpsivät toisiaan tassuilla ja Piitu mylläsi Boriksen lelukopassa. Lopuksi Borista alkoi aika tavalla väsyttää. Silmät lupsuivat kiinni ihan kuin pikkupentuaikoina.


 


Mitä tekee lomaileva koiranomistaja? Pesee mattoja. Tietää, että taloudessa on koira, kun matosta lähtee musta vesi ja samanlainen haju kuin koirasta kylvyssä. Lomaileva koiranomistaja voi myös tehdä kasvissoseita! Ja selata huuto.netistä ylimääräistä pakastinta. Siihen suuntaan oltaisiin kai menossa. Varpaiden satunnainen punoittelu ja nuoleminen ei ole lakannut, ja nyt kun olen tarkkaillut Borista herkeämättä, niin kyllähän se jonkun verran itseään krapsuttelee milloin mistäkin.


 


Tämän päivän treenit uudessa ryhmässä peruuntuivat suureksi harmikseni. Pitää siis käydä tokoilemassa ihan vain itsekseen.

Ei kommentteja: