maanantai 3. elokuuta 2009

Ensimmäinen rokotus


Käytiin aamulla ottamassa BouBoulle ensimmäiset rokotukset. Reissu meni hyvin, B oli utelias ja reipas, ja itse rokottamisen ajan hankalinta oli pitää päätä paikallaan sen parin sekunnin ajan. Ei ulinoita. Eläinlääkäri tunnusteli ja totesi molemmat kivekset laskeutuneiksi. Painoa aseman vaa'alla 13.3 kg.


Odotushuoneessa tavattiin kissan ja kantokopassa olevan lapsen kanssa vuoroaan odotteleva nainen, joka hehkutti Boriksen kauneutta. Röyhistelen rintaani visusti sisäänpäin, mutta tottahan tuo on, Boris on tosi komea poika ja komistuu vaan kasvaessaan. Borista ei niinkään kissa kiinnostanut, onhan hän noita nähnyt, mutta kantokoppavauvva olisi ollut jotain niin ihanaa. Varsinkin, kun se piti ääntä!


Neljän viikon päästä sitten vahvisteelle. Nyt pitää päättää, annanko laittaa rabieksen samaan aikaan vahvisteen kanssa vai mennäänkö sitten vielä kolmas kerta erikseen. Kokemuksia, mielipiteitä?


Meillä oli kylässä loppuviikosta hyvä ystäväni Suvi, joka kuvasi Borista paljon. Nyt odottelen kuvasaalista ja yritän hillitä kamerakuumetta. Tajusin, että oma kamerani on ainakin viisi vuotta vanha, ja tekeehän se digiaikana aika paljon. Kuvien laatu on heikko, kameran näyttö (tai mikälie) aivan onneton, ja lisäksi pattereiden kanssa pelaaminen on tosi pottumaista. Ja onhan se koko kamera halkikin, kun kissa aikoinaan pudotti sen kirjahyllystä. Ehkä hankin uuden kameran itselleni nimpparilahjaksi? Joo!


Eilen leikattiin Boriksen kynsiä ja etutassut meni ihan loistavasti! Saatiin siis kaikki etukynnet ja yksi kynsi toisesta takajalasta leikattua yhdellä istumalla. Olisi niitä kai mennyt enemmänkin, mutta haluttiin lopettaa hyvään suoritukseen.


Nyt pätkälle lounasta ja sitten poimimaan viinimarjat pihalta. Iltapäivä sujuu sitten mehunkeiton merkeissä.

Ei kommentteja: