sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Polkalla!



 


Boris kävi päiväkaffella lempiystävänsä Polkan luona. Omistajien ei paljon tarvinnut keksiä viihdykettä junnuille! Ohjelmassa oli nujuamista ja juoksemista.


 



Melkein kuin hiekkarannalla


 



Boris ja tyylipyhdas sammakkohyppy


 


Kaverukset ovat ihan samalla aaltopituudella. On mukava katsoa, kun koira nauttii sielunsiskon kanssa möyhäämisestä. Vasta ihan vierailun lopulla Boris hiffasi että Polkka on kaiken muun ihanan lisäksi tyttö, ja koitti pari kertaa kiivetä selkään. Lopetti kyllä kun kielsin.


Leikattu jalka ei onneksi oireile millään lailla, vaikka ralli oli paikkapaikoin melko rajuakin. Vähän hirvittää katsoa kun Boris paahtaa sata lasissa loivaan alamäkeen vailla järjen hiventä, mutta pakko on vain luottaa että jalka kestää. Ei tällaisen koiran kanssa voi elää siten että se kulkee vain hihnassa!


 



 



Hurrrrjat.


 



Laukkaloikka


 



Myös keppi sai kyytiä


 


Oli tosi mukava päivä, toivottavasti pystytään nyt näkemään vähän säännöllisemmin Polkkaa ja palveluskuntaansa (ja ihania mäykkyjä joille menetin ihan täysin sydämeni)! Boriksen kesäinen loukkaantuminen teki tauon kaikkeen sosiaaliseen kanssakäymiseen, ja nyt on kova into ottaa takaisin kaikki menetetty huvi. Ja mikäs sitä lihaskuntoa paremmin takaisin toisi kuin vapaana kaverin kanssa rallattaminen. Plus että tällaisen päivän jälkeen koira on hirmu helppo ja kiva koko loppuillan ja osin seuraavankin päivän...


 


Boris ja väki kiittää!


Ei kommentteja: