tiistai 29. syyskuuta 2009

Voi mummo


Borikselta puuttuu kaikki kulmahampaat. Tai on siellä vielä yksi jäljellä, alhaalla, pieni tökö (jotenkin vinossa sekin). Mutta kolme muuta puuttuu. Etuhampaat ylhäällä ja alhaalla ovat kyllä komeaa kiiltävänvalkoista uutta settiä, mutta mielikuvalta ei voi välttyä kun kurkistaa suuhun: meidän Boriksella on ihan mummon suu. Hampaattoman mummon.


Miten kulmahampaat tuntuvatkaan niin olennaiselta osalta koiran suuta nyt kun ne kaikki puuttuvat?


Mutta ei hätää, kyllä sieltä uusia puskee. Ja ehkä parempi näin päin, eivätpä ainakaan jääneet uusien tielle. Mutta miten ne on voinut kaikki tippua yhtäaikaa??


 


Puree se hampaatonkin suu, oikein kivat pikku jäljet hiiren johtoon sekä myös läppärin virtajohtoon. Ihmeen kauan läppärini onkin saanut olla rauhassa sohvannurkassa.


 


Syksyn koleus yllätti jalankulkijat.


Boris kulkee selkä köyryllä ja häntä jalkojen välissä ja näyttää semmoista naamaa, että miksei kukaan kertonut että Suomenmaassa on näin perkeleen kylmä. Koitin valistaa penikkaa aiheesta ja pistin takin tilaukseen nettikaupasta. Se on nyt sitten neljäs takki kesäpennulle: ensin kaksi lainatakkia Emma-mäykyltä ja sitten yksi oma, käytetty rhodepennun takki, joka oli sopivan kokoinen ehkä kolme viikkoa. Sitten piti vähän avartaa pääntietä, ja kyllä se vieläkin päälle menee mutta pylly pilkottaa ikävästi. Myydään pois tarpeettomana kunhan uusi takki saapuu...


 


Eilen aamukävelyllä nähtiin paksu partainen mies ja vähintään yhtä paksu ja karvainen koira, eikä Boris vetänyt niitä kohti yhtään! Tosin tämä koirakko ilmestyi vähän äkkiarvaamatta puskasta ja kulki meidän editse eikä siis suoraan vastaan. Boris ehkä vähän pelästyi ja sanoi pienesti PÖH ja pakitti mun jalkaan kiinni, mutta ei remponut hihnassa kohti eikä poukkoillut tähtiä nähden päämääränään päästä osoittamaan kuinka ihana pieni lapsi hän on ja kuinka ihanan paljon hän kaikkia haluaisi rakastaa.


Olin niin ylpeä että teki mieli vaan pusertaa Borista. Boris tuskin olisi arvostanut tämänkaltaista käytöstä joten tyydyin syöttämään nameja jatkuvalla syötöllä ja hokemaan hyväpoikahienopoika -mantraa. Näitä lisää!

Ei kommentteja: