torstai 10. syyskuuta 2009

"Apina ja gorilla"



 


Pikkuapinamme (yllä ^) kävi tänään viihdyttämässä ja ärsyttämässä tallikaveri Pontusta, ja kerrankin muistimme ottaa kameran mukaan. Saanko esitellä, Boriksen isoin leikkikaveri!


 



kokoero


 


Leikin kulku on suunnilleen seuraava: Boris ryntää Pontuksen luo, sitten mennään ratsastuskentän hienoon hiekkaan. Ja pyöritään. Ja juostaan. Ja painitaan. Pontus on uskomattoman kärsivällinen ja kiltti, vaikka on itsekin melko nuori uros (3 v.). Se sallii Borikselta paljon sikailua, ja jos komentaa, niin komentaa asiasta ja oikealla volyymilla.


 



töks


 


Boriksen mielestä Pontuksessa ehkä parasta on sen kuola. Sitä tulee paljon ja se menee joka paikkaan. Sitä on myös hyvä lipoa suoraan Pontuksen suusta. Voitte vain kuvitella, minkälaisen panssarin Boris saa itselleen, kun se on yltäpäältä kuolassa ja pyörii sitten kuperkeikkoja kentän hiekassa.


 



kuola selässä


 


Pontuksen 85 kilon massa liikkuu yllättävän sutjakkaasti Boriksen perässä, vaikka kaverusten ruumiinrakenne on tyystin erilainen. Hauskan näköistä!


 



 



 



 


Tänään Boris löysi itsestään ärinäpörinämoottorin. Jos Pontus meni huilimaan kauemmas, Boris paukkasi päälle ja ärisi ja pörisi niin kauan, että Pontus nousi uudestaan leikkimään. Rasittava pikkukundi!


 



"isona musta tulee ainaki yhtä iso ku susta!"


 



 


Tallikeikan jälkeen Boriksen tie vei suihkuun. Lähti muuten aika mustaa vettä! Nyt taas uni maistuu.


Niin, ja tänään, päivälleen 4 kk ikäisenä Boris painoi 22,6 kg. Iso poika!

Ei kommentteja: