torstai 27. syyskuuta 2012

Terve!

Igor kävi tänään läpivalaistuksessa eli röntgenkuvissa. Oltiin Vihdissä Skutilla (niin kuin Boriksenkin kanssa aikanaan), Iksun kasvattaja oli järjestänyt sinne joukkokuvauksen.

Jännitin ihan perkuleesti kuvaustuloksia, on ollut pitkän aikaa jotenkin tosi huono karma siitä että Igor on jostain rikki. Ajettiin vielä jossain harhaan ja saavuttiin hiukan myöhässä paikalle, joten koira lennosta sisään, nukutusaine niskaan ja pöydälle. Siinä sitten käänneltiin ja otettiin kuvat lonkista, kyynäristä ja selästä rinta- ja lannerangasta. Virallinen lausunto tulee Kennelliitosta sitten perästäpäin, mutta kuvissa kaikki oli kohdillaan. Lonkat oli selvästi vielä löysät joten lähtivät lausuttaviksi arvosanalla B/B. Lonkkamaljat olivat tosi syvät ja symmetriset. Kyynärissä ei huomautettavaa, 0/0. Selkä myös ihan priimakunnossa.

Igor sai herätyspiikin, virkosi kohtalaisen nopeasti ja koikkelehti autoon. Lähdettiin ajelemaan kotiinpäin ja vasta kuudenkymmenen kilometrin jälkeen tajusin olla huojentunut ja ruveta taas hengittämään. Pentuni on kunnossa ja terve.

Igor oli kotimatkan tosi hermostunut, kuolasi ja tärräsi. Ihmeteltiin mystistä paskanhajua ja ajateltiin että Iksulta on päässyt paukku. Kotipihalla sitten selvisi miksi haisee paska: sikaosastolla todella on paskaa! Igorilta oli päässyt kakka autoon, ei ihme että toinen oli jotenkin tosi nolona ja pökerryksissä.

Nyt penska lepää kotisohvalla nukutusainekrapulaa pois ja mulla on maailmassa yksi huolenaihe vähemmän. Phiu!

Ei kommentteja: