sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vilu!


Meinasin silmäni pudottaa kun aamulla mittari näytti -17,5 °C.


Note-to-self: pennullani ei ole pukuja! Sillä on kyllä pidempi karva kuin Bobolla, mutta epäilemättä kylmä käy siihenkin tämmöisillä pakkaslukemilla. Tai jos ei varsinaisesti kylmä, niin en tykkää ajatuksesta että se revittelee tuolla lihakset kylminä menemään ja sitten tällää pyllynsä maahan ja istuu siinä ihmettelemässä ja juuri lämpöä saaneet lihakset jäähtyy taas. Ja sitten taas uusi spurtti. Ei hyvä. Tarvitsemme vaatteen. Mutta kuinka paljon tuo aikoo vielä kasvaa?


Note-to-self 2: hekottelin aamulla, että koitanpa Boriksen sadetakkia Igorin päälle, "vaikka hukkuuhan se sinne". Ei muuten hukkunut. Mahavyötä tosin sai vetää melkein kaksi kiekkaa laihan lapsen vyötärölle, mutta takki ei ollut hullun pitkä pyllyn päältä eikä niin väljä edestä, etteikö olisi pysynyt päällä. Ja pysyi muuten jopa ilman jalkalenkkejä! Vaihtoehtoja tosin ei ollut, koska joku pieni musta apina on syönyt ne poikki meidän jokaisesta takista.


Note-to-self 3: älä jätä apinanpoikasta valvomatta takin kanssa. Eilen nimittäin yllätin Igorin käymästä hurjaa kamppailua omaa heijastinliiviään vastaan. Siellä se toikkaroi pihanurmikolla viitanhelma hampaissa, vedettynä sillä lailla näpsästi pään yli että näkökyky oli nolla. Näytti olevan kiva leikki kunnes ilkeä mama karjui lopettamaan heti. Nyt ymmärrän Suvia joka kertoi aiemmin syksyllä ostavansa koirilleen vain vitosen maksavia heijastinliivejä! Hurtan kakskyt-ja-jotain euroa maksanut merkkiviitta ei ehkä ole ihan nappivalinta beussinpoikaselle.

Ei kommentteja: