sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Uusia tuulia


Nyt on päässyt käymään niin, että olemme puoliskon kanssa ostaneet pienen maatilan ja muutamme koko joukkueen kanssa sinne kuun vaihteessa. Tai no, tämän kotona asuvan joukkueen kanssa, hevoseni asuvat tilalla jo valmiiksi. Pääsen pitkästä aikaa omien heposten kanssa taas samaan pihaan!


Kyseessä on siis hevostila, ja alan pyörittää siinä yritystoimintaa. Boriksesta tulee toden teolla maalainen ja tallikoira!



Päärakennus


 


Naapureista lähin on vajaan kilometrin päässä, joten oma rauha on taattu. Toki asiakastallissa pyörii ihmisiä joka päivä, eli erakoitumaan ei pääse. Paikka on meille tuttu, olen ollut siellä tallihommissa ja hoitanut omiani vuodenvaihteesta lähtien. Hiukan silti jännittää, miten Boris suhtautuu muuttoon ja uusiin maisemiin. Muutos kaupungin keskustan omakotitaloalueelta harvaan asutulle maaseudulle on kuitenkin melkoinen! Täytyy varmaan jatkossa käydä aina silloin tällöin citykävelyllä, ettei ihan käytöstavat unohdu.


 



Kenttä



Tarhoja


 


Kuvissa pilkistävä pieni musta koiranpoikanen on tilan entisten omistajien rottweiler-dobermann -pentu Mimmi, ikää hiukan vailla 4 kk. Olen toiminut Mimmin päivähoitotätinä muutaman kerran viikossa, ja Boris on enemmän tai vähemmän pakotettuna joutunut sietämään tuota pientä naskalihammasta. Boriksen mielestä Mimmi on kohtuullisen ällöttävä, ei se osaa edes leikkiä (juosta täysillä ja ottaa vastaan taklauksia), se haisee pissalta ja pennulta, eikä mitenkään tunnu olevan Boriksen kanssa samalla aaltopituudella. Boris siis välttelee Mimmiä parhaansa mukaan, ja Mimmi yrittää mielistellä ja muikistella ja osoittaa olevansa ihan kiva tyyppi.


Mimmi on vallan mainio koiranalku, olen menettänyt sille sydämeni täysin.



 


On varsin hyvä asia, että Boris on joutunut harjoittelemaan pennun kanssa olemista, sillä pahasti näyttää siltä että laumamme kasvaa tässä lähikuukausina. Mutta niistä uutisista ei vielä tämän enempää!

Ei kommentteja: