sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Match show ja möyhimistä


Vietettiin mukava päivä Parolassa Etelä-Hämeen koirakerhon mätsärissä Jassun ja Piitun seurassa. Boris sai sinisen nauhan, ihan oikeutetusti kun pariksi osui kokenut ja huippukomea rhodeuros Ego (Malozi Legolas), joka on siis Polkka-ystävämme veli. Esiintymiseen olen tyytyväinen, Boris oli rauhallinen ja asiallinen, ravasi lennokkaasti eikä ollut tuomarin tarkastelusta muuta kuin hyvillään. Seistähän Boris ei osaa mitenkään täpäkästi ja hievahtamatta, kun sellaisia ei olla harjoiteltu. Eikä sen kai niin väliäkään näissä leikkimielisissä kisoissa!


Sinisten isossa kehässä Boris oli jo väsynyt, namit eivät maistuneet ja ilme oli vähän tympääntynyt. Menestystä ei tullut. Mutta kaiken kaikkiaan Boris oli tapahtumapaikan ihmis- ja koiravilinässä oma luotettava itsensä, ei rykinyt eikä hosunut, vaan oli mukavan rento ja kuulolla. Otin hälinässä pari pikkupätkää tokojuttujakin ja nekin menivät hyvin.


Yhdelle partasuukoiralle Boris koitti vähän murrata, en ymmärrä mikä niissä parrakkaissa sitä korpeaa! Boris ei ikinä provosoidu vaikka sille kuinka muristaisiin ja auottaisiin päätä, mutta sitten ykskaks se itse alkaa tuijottaa jotain partaista koiraa ja pörhistää itseään. Outo otus.


Pitkän edustuspäivän jälkeen Boris ja Piitu vetivät vielä kunnon rallit ja pystypainit meidän pihalla. Päivän paras osuus ihan ehdottomasti!



 



Toverillinen läpsäytys


 



Onks sun pakko huutaa!!


 



 



Liikkumatta


 



Piitu litteänä


 



Mahtuu, mahtuu!


 



Boris vaanii kieli keskellä suuta


 



Life's good!

Ei kommentteja: