maanantai 21. helmikuuta 2011

Koiralauma jäällä


Päästiin tänään Boriksen kanssa isomman koiraporukan mukaan lenkille. Kokoonpanoon kuuluivat ihmisväen lisäksi rhode-edustus Boris, Polkka ja Dara sekä beaucenpaimenkoirat Bro ja Sini. Käveltiin kunnon lenkki jäällä, ja auringossa tarkeni ihan mukavasti!



Koko koiralauma kuvassa


 


Minun motiivini oli toki purkaa virtaa hihnalenkkeilyyn kyllästyneestä Boriksesta, mutta samalla päästä vähän vilkuilemaan noita karvaisemman koiralajin edustajia eli beusseja. Kiitos Suvi ja Teemu!


Kamerassa ei tahtonut potku riittää kun aurinko painui puunlatvojen alapuolelle, mutta meno ja ilo välittynee silti: 



Daraa ällöttää, Boris kosiskelee Polkkaa


Polkka tuoksui edelleen ihanalta, vaikka välillä taisi vähän mennä koiranpyllyt Fabiolta sekaisin kun sai humpuutella neljän tytön väliä. Dara antoi onneksi kylmää kyytiä takaisin kun Fabio erehtyi tunkemaan kiinni sen takamukseen.



Bro, Polkka ja Boris


 



Hetkeä myöhemmin kun Dara pelmahti sekaan


 



Bro, Dara, Boris ja alimmaisena Polkkaparka


 


Lenkin jälkeen Boris lauloi auton sikaosastolla kaihoisia balladeja takapenkillä matkustavalle sydämensä valitulle, mutta Polkka pysyi kovana ja katseli vain maisemia. Jäin Riikkiksen luo vielä teelle, ja innokas kosiomies erotettiin Polkasta ja mäykyistä portilla. Balladeille tuli tyly loppu kun Maissi-mäykky kävi pari kertaa vilauttamassa portinraosta Borikselle koko hammaskalustonsa. Minikokoinen siveellisyyden vartija, ja äkäinen kuin mikä!

Ei kommentteja: