keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Match show


Boris kävi tänään pyörähtämässä Turun Seudun Agilityurheilijoiden järjestämässä match showssa Liedossa. Vaikka kilpailu järjestettiin hienossa hallissa, se ei näillä pakkasilla paljon lohduttanut. Mittari näytti - 25 koko päivän, eikä hallissa ollut kovin montaa astetta lämpimämpi (tai vähemmän kylmä).


Omaa vuoroaan sai kehän alkamisen jälkeen odottaa yli tunnin, koirakoita oli liikkeellä valtava määrä! Boris esiintyi punaisen nauhan arvoisesti, parinaan 5 kk vanha cockerspanieli, mutta jouduimme antamaan kylmälle periksi ja jättämään leikin kesken. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen Borikseen - alkuhötkyilyjen jälkeen se rauhoittui omalle paikalleen ja kurkisteli vaan tyynenä kaikkien vilttiensä ja takkiensa alta. Kehässä Boris ravasi hirmu hienosti, mutta seisominen oli vähän venkoilua, ja tuomaria olisi pitänyt päästä pussaamaan oikein kunnon kielarilla.


Kun viimein 50 kilometrin ajon jälkeen autossa alkoi vähän tulla lämmin, otti kyllä hiukan kupoliin kun piti lähteä kesken pois. Mielelläni olisin katsonut Boriksen lopullisenkin sijoituksen, mutta kotiväki ja kannustusjoukot ja itse päätähtikin alkoivat olla niin jääpuikkoina että kotiinlähtö oli ainoa oikea ratkaisu.


Nyt sitten tuli humisee puuhellassa ja takassa, Bobo jäystää siankorvaa lattialla ja käy vain pikaisesti pihalla pissimässä. Tämä ilta vietetään tiiviisti sohvalla vällyjen välissä, se on selvä.

Ei kommentteja: